Record Talks with Igor Spiroski and Bojan Petkov - Shamba - Europe House

17 Apr

BACK

Record Talks with Igor Spiroski and Bojan Petkov – Shamba

Record Talks with Igor Spiroski and Bojan Petkov – Shamba

Во втората епизода оваа година од Record Talks серијалот, ни беше чест и задоволство да ги пречекаме Доктор џез – Игор Спироски и Бојан Петков – Шамба (Letecki Pekinezeri (Летечки Пекинезери) пред просториите на Amok Radio 🎺Резултатот е одлична дружба и повеќе од 1️⃣ час разговор околу некои од нивните омилени плочи од сопствените колекции!

Subscribe To our newsletter!