#29 Arlinda Baftiu invites Teuta Ajdini Jegeni - Europe House

18 Jul

BACK

#29 Arlinda Baftiu invites Teuta Ajdini Jegeni

#29 Arlinda Baftiu invites Teuta Ajdini Jegeni

Në këtë episodë flasim për gratë, skenën dhe sukseset. Perspektivën gjinore në temat që trajton arti sot.

 

E ftuar është,  aktorja në rolin kryesor në filmin ‘‘Vera andrron detin’’ , film i cili është shfaqur me sukses tanimë në 20 festivale në mbarë botën në konkurencë zyrtare dhe ka fituar 8 shpërblime të rëndësishme, nga të cilat edhe çmimin “Filmi më i mirë” në festivalin prestigjioz të Tokios dhe dy çmime në Festivalin Ndërkombëtar të Venedikut…

 

Subscribe To our newsletter!