#28 Tamara Ristoska invites Emilija Koloska - Europe House

4 Jul

BACK

#28 Tamara Ristoska invites Emilija Koloska

#28 Tamara Ristoska invites Emilija Koloska

Емилија Колоска е млада пејачка, која во 2012година активно почнува да се занимава со музика. Mоментално твори во склоп на музичкиот состав Лилит, со кој неодамна го издава деби албумот насловен „Чудо” кој брои 12 композиции. Покрај ангажманите со Лилит, се појавува како соработник на повеќе алтернативни состави и театарски претстави.
Животот и доделува неколку можности за остварување како креативец, па во текот на нејзините дваесетти години дипломира на отсек Маркетинг, а во меѓувреме се развива и како фитнес инструктор.

 

 

Subscribe To our newsletter!