String Mastery (Europe House Kriva Palanka) - Europe House

String Mastery (Europe House Kriva Palanka)

Date and time: July 26, 2023

View More

Доколку од секогаш постоела желба во тебе да научиш да ја свириш омилената песна на гитара, да се пофалиш пред друштвото или пак да ја импресионираш симпатијата, тогаш работилницата за гитара е вистинското место да почнеш.

Дојди во дворчето на Europe House Крива Паланка и покажи ги своите способности, а доколку си почетник, нашите обучувачи за електрична и акустична гитара се тука да те научат на нови вештини. Како и да е, едно можеме да ти ветиме, а тоа е незаборавна работилница со многу забава. 🎶🎉

#EuropeanYearOfSkills

Топлите летни денови најубаво поминуваат во добро друштво и супер музика, затоа придружи ни се:
📅 26.07.2023 (среда)
🕒 18:30
📍 Europe House Крива Паланка

Subscribe To our newsletter!