Konkurs arkitektonik dhe urbanistik "Shkupi i gjeneratës së re" - Europe House

4 Sep

BACK

Konkurs arkitektonik dhe urbanistik “Shkupi i gjeneratës së re”

Konkurs arkitektonik dhe urbanistik  “Shkupi i gjeneratës së re”

Përmbledhje

Duke shënuar 60 vjet nga tërmeti shkatërrues në Shkup, Europe House shpall me krenari konkursin arkitektonik “Shkupi i gjeneratës së re.” Ftojmë arkitektët e rinj dhe planifikuesit urbanë të sjellin ide të reja që do ta transformojnë Shkupin në një qytet më gjithëpërfshirës dhe më të arritshëm. Ky është më shumë se një konkurs dizajni; është një mision për të përmirësuar hapësirat e lëna pas dore dhe për ta bërë qytetin më të mirë për të gjithë.

Pse të marrësh pjesë?

Kush do  t’ju vlerësojë?

Regjistrimet do të vlerësohen nga një panel ekspertësh nga institucione arsimore prestigjioze si Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik, Universiteti Amerikan i Shkupit (UACS), Universiteti MIT, Fakulteti i Shkencave Sociale (FON) dhe Universiteti i Shën Kirilit dhe Metodit në Shkup. Të gjitha regjistrimet do të jenë anonime, duke siguruar një mundësi të drejtë dhe të barabartë për të gjithë pjesëmarrësit.

Data të rëndësishme

Si të aplikoni

Nëse keni pyetje në lidhje me konkursin, mund t’i dërgoni me email në competition@euhouse.mk deri më 18 shtator, dhe përgjigjet do të publikohen më 25 shtator. Më shumë detaje mund të gjeni në udhëzimet e konkursit të disponueshme për shkarkim në maqedonisht, shqip dhe anglisht më poshtë këtij teksti.

Bashkohuni me ne

Mos e humbisni këtë shans për të qenë pjesë e së ardhmes së Shkupit. Le të punojmë së bashku për ta bërë Shkupin një vend që brezat e ardhshëm do të jenë krenarë ta quajnë shtëpinë e tyre.

Guidelines Shkupi i gjeneratës së re

Locations for Competition

B2 Template

Formular përshkrimi

Pyetje dhe përgjigje

Konkursi është mbyllur

Subscribe To our newsletter!