25 May

BACK

Paneli “Transformimi Dixhital” @ Europe House Shkup

Panel diskutim i madh në Shtëpinë e Evropës në Shkup për të kuptuar transformimin dixhital dhe për t’u njohur më mirë me përfitimet dhe nevojat e zgjidhjeve digjitale për ndërmarrjet. Ne diskutuam përparimet teknologjike kundrejt modelit tradicional të biznesit, se si kompanitë mund të përshtaten lehtësisht me situatat e tregut në zhvillim dhe të bëhen më konkurruese.

Subscribe To our newsletter!