21 May

BACK

Ngjarje ushqimore në City Park

Sot në Guacën e Qytetit të Shkupit bashkërisht me  7 Ambasada  nga vendet anëtare të BE-së nga shkolla e mesme e hotelerisë “Lazar Tanev” shoqëroheshim me gatime të kuzhinerisë!

Ushqimet tradicionale që nxënësit mësuan t’i përgatisin javën e kaluar me shefat më të mirë të kuzhinës nga vendet pjesëmarrëse, sot në tubim u vendosën për degustim. Një shkrirje e vërtetë e shijeve, ngjyrave dhe aromave!

Subscribe To our newsletter!