26 May

BACK

Fëmijët e kopshtit “11 Tetori” vizituan rezidencën e BE-së

Në kuadër të ekspozitës “Tigrat rozë dhe hardhucat e arta dhe çfarë jo” Rezidenca e BE-së pati sot vizitorë të pazakontë.

Fëmijët е Çerdhes të Shkupit „11 Tetori“ nga Buteli e pasuruan kopshtin me prezencën e tyre gazmore, kurse ekspozitën e plotësuan me vula nga natyra. #EUGreenDeal

*Fotografitë janë publikuar me pëlqimin me shkrim të prindërve

Subscribe To our newsletter!