Се одржа второто издание на мултимедијалниот настан „Клинци“ во Europe House Скопје во чии рамки се случи книжевно читање на младите поети  како и изложба на младиот уметник Бојан Звездаковски - Europe House

5 Mar

BACK

Се одржа второто издание на мултимедијалниот настан „Клинци“ во Europe House Скопје во чии рамки се случи книжевно читање на младите поети  како и изложба на младиот уметник Бојан Звездаковски

Subscribe To our newsletter!