#52 Arlinda Baftiu invites Lokman Musliu - Europe House

31 Oct

BACK

#52 Arlinda Baftiu invites Lokman Musliu

#52 Arlinda Baftiu invites Lokman Musliu

Lokman Musliu është një inxhinier softuerik me përvojë dhe sipërmarrës serial.

Ka  diplomuar në fakultetitn e Shkencave Kompjuterike në Universiteti i Evropës Juglindore dhe aktualisht  udhëheq një ekip zhvilluesish dhe dizajnerësh në agjencinë e tij dixhitale Lucky Media. Kompania ka operuar në nivel kombëtar prej disa vitesh dhe së fundmi ai hapi një degë në Dallas, TX .

Ai gjithashtu bashkëthemeloi hapësirën e parë të bashkëpunimit në Gostivar të quajtur CoWork.  Në Prill 2019, u zgjodh si Anëtar Profesional për programin e Teknologjisë dhe Sipërmarrjes të Shteteve të Bashkuara në bashkëpunim me World Chicago.

Njëkohësiosht  ka qenë aktivisht i përfshirë në OJQ të ndryshme si: Platforma për Fuqizimin e Rinisë, Këshilli Rinor i Gostivarit dhe të tjera.


(MK)

Локман Муслиу е искусен софтверски инженер и сериски претприемач.

Дипломирал на Факултетот за компјутерски науки на Универзитетот на Југоисточна Европа а моментално води тим на програмери и дизајнери во неговата дигитална агенција Lucky Media. Компанијата работи на национално ниво веќе неколку години и неодамна отвори филијала и во Далас, Тексас.

Тој e ко-основач на првиот co-working простор во Гостивар наречен CoWork. Во април 2019 година, Локман беше избран за професионален соработник во програмата за технологија и претприемништво во САД во соработка со World Chicago.

Локман истовремено, активно е вклучен во различни невладини организации како што се: Платформа за зајакнување на младите, Младински совет на Гостивар и други.

Subscribe To our newsletter!