Велес - Europe House

Europe House

Велес

„Местото на новата генерација“ веќе е сензација!

Велес

Europe House Велес e центар кој ќе одговори на потребите и аспирациите на младите велешани. Овој визионерски простор треба да ги инспирира и ангажира младите, да им обезбеди платформа што дополнително ќе ги поддржи и развива нивните креативни капацитети. Просторот е концепиран да понуди удобност, флексибилност и амбиент во кој може младите полесно да генерираат нови идеи, да дебатираат и креативно изразат.

Добредојдовте во местото на новата генерација! Добре дојдовте во Europe House Veles!

Subscribe To our newsletter!