Новости - Europe House

Новости

Дипломатски добротворен базар.

3 Дек

Дипломатски добротворен базар.

View More
Europe House мрежата преку COP28 Warm-up активностите ги акцентираше климатските обврски

1 Дек

Europe House мрежата преку COP28 Warm-up активностите ги акцентираше климатските обврски

View More
Трет книжевен клуб за деца (Book Club Europe House Kids)!

30 Ное

Трет книжевен клуб за деца (Book Club Europe House Kids)!

View More
Керамичка ликовна работилница на тема ”Екологија”

27 Ное

Керамичка ликовна работилница на тема ”Екологија”

View More
Трудови од архитектонскиот конкурс „Скопје на новата генерација“

23 Ное

Трудови од архитектонскиот конкурс „Скопје на новата генерација“

View More
EUROPE HOUSE SKOPJE CELEBRATES ITS 4TH BIRTHDAY WITH A LANDMARK ARCHITECTURAL COMPETITION

17 Ное

EUROPE HOUSE SKOPJE CELEBRATES ITS 4TH BIRTHDAY WITH A LANDMARK ARCHITECTURAL COMPETITION

View More
EUROPE HOUSE СКОПЈЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ 4 РОДЕНДЕН СО АРХИТЕКТОНСКИ КОНКУРС

17 Ное

EUROPE HOUSE СКОПЈЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ 4 РОДЕНДЕН СО АРХИТЕКТОНСКИ КОНКУРС

View More
Скопје на најмладата генерација!

15 Ное

Скопје на најмладата генерација!

View More
Во соработка со Младите Можат, Europe House мрежата се приклучи на #SocialDay 2023 иницијативата.

12 Ное

Во соработка со Младите Можат, Europe House мрежата се приклучи на #SocialDay 2023 иницијативата.

View More
Четвртиот роденден на Јуроп Хаус Скопје со изложбата „СКОПЈЕ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА“

8 Ное

Четвртиот роденден на Јуроп Хаус Скопје со изложбата „СКОПЈЕ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА“

View More
Subscribe To our newsletter!