Колумни - Europe House

Колумни

Europe House Скопје во соработка со Умно.мк ја почнува рубриката „Надреден знак“ во која секоја последна среда во месецот, интелектуалци од одредена област ќе пишуваат колумна на теми што нè засегаат. „Надреден знак“ е рубрика за она што нè засега и ни е важно, она што ја акцентира смислата на суштинските предизвици, но често пати е оставено на маргините на приоритетите на општеството.

Еразмус+, порта кон светот на можностите

30 Мај

Еразмус+, порта кон светот на можностите

View More
Со што се китиме?

26 Апр

Со што се китиме?

View More
За жал, немаме планета Б

29 Мар

За жал, немаме планета Б

View More
Subscribe To our newsletter!