World Heart Day - Искачување на Водно - Europe House

3 Окт

BACK

World Heart Day – Искачување на Водно

ЕУ Амбасадорот Дејвид Гир во друштво на Клуб на Млади Лекари, Здружение на студенти по медицина – ЗСМ и Младите Европски Амбасадори #YEAs се искачија на Водно 🔝.
Ја имавме честа да ни се придружи и Иван Огњановски – првиот македонски пациент со трансплантирано срце.

 

Subscribe To our newsletter!