27 Јун

BACK

PRIDE PARADE Skopje 2022

#SkopjePride по трет пат! Прослава на еднаквоста, слободата да се биде она што си, почитта кон сите раси и прифаќањето на разликите! Сите различни – сите еднакви!
Subscribe To our newsletter!