19 Јул

BACK

Mayor for a Day

Europe House Струмица ја оддржа првата инфо сесија под насловот Mayor for a day – RECAP. Оваа инфо сесија ја водеа Ана Марија Јованова – првиот “градоначалник на еден ден” и Никица Христова – Службеник за млади во Општина Струмица. На оваа инфо сесија учесниците имаа можност да слушнат за искуството и како да бидат учесници во оваа програма.

Subscribe To our newsletter!