21 Мај

BACK

Гастрономски настан во Градски парк Скопје

На Школка во Градскиот Парк заедно со 7 Амбасади на земји членки на ЕУ и учениците од средното угостителско „Лазар Танев“ се дружевме на кулинарски собир!

Традиционалните јадења кои учениците изминатава недела учеа да ги приготват со врвни готвачи од земјите учеснички, денес беа поставени за дегустирација на собирот.

Вистинска фузија на вкусови, бои и мириси!

Subscribe To our newsletter!