Europe House Крива Паланка по втор пат го поддржа маратонот #Born2Run во Куманово - Europe House

15 Ное

BACK

Europe House Крива Паланка по втор пат го поддржа маратонот #Born2Run во Куманово

2 година по ред  Europe House Крива Паланка го поддржува маратонот кој е поделен во два дела 3km и 10km низ две рути во Куманово. Главен организатор е Центар за интеркултурен дијалог (ЦИД), а се придружи и Регионалниот центар за лица со попреченост „Порака Наша“ од Куманово.

Subscribe To our newsletter!