Церемонија за доделување на наградата Вавилон 2022 - Europe House

3 Окт

BACK

Церемонија за доделување на наградата Вавилон 2022

Делегацијата на ЕУ ја доделува наградата по 9-ти пат, во партнерство со МАТА, а по повод Европскиот ден на јазиците. Честитки до наградените Марија Николовска, Цветанка Стоилова и Маја Тодоровска.

Subscribe To our newsletter!