38-та Меѓународна ликовна колонија подржана од Europe House Крива Паланка - Europe House

9 Јул

BACK

38-та Меѓународна ликовна колонија подржана од Europe House Крива Паланка

Заедно со младите уметници чии дела беа изложени на уметничката изложба „Крешендо на канвас“ во Europe House Крива Паланка, ја посетивме 38-та Меѓународна ликовна колонија подржана од Europe House Крива Паланка.
Македнски, шпански, српски, словачки, унгарски, бугарски и кипарски реномирани уметници го претставија своето творештво и ги споделија малите тајни на големите мајстори со просперитетните млади таленти.
Subscribe To our newsletter!