Посетата на Градоначалникот на Рим во Europe House Скопје и отворање на изложбата „Луѓе и територии: Урбана регенерација, инклузија и иновација“ - Europe House

9 Сеп

BACK

Посетата на Градоначалникот на Рим во Europe House Скопје и отворање на изложбата „Луѓе и територии: Урбана регенерација, инклузија и иновација“

Subscribe To our newsletter!