Музичка промоција на книгите на Дејан Трајкоски, Пијан Славеј и Александар Прокопиев во Europe House Велес - Europe House

15 Ное

BACK

Музичка промоција на книгите на Дејан Трајкоски, Пијан Славеј и Александар Прокопиев во Europe House Велес

Изминатиот петок бевме дел од синтеза на прекрасни зборови и музика-промоција на книгите „Филмски песни“ од Дејан Трајкоски и „Полиграф“ на Пијан Славеј како и песната од „Збогум младост моја“ oд Aлександар Прокопиев

Subscribe To our newsletter!