Младите членови од Шаховски Клуб ЦАРЕВИ КУЛИ во Europe House Струмица одиграа турнир за квалификации за државното првенство во шах - Europe House

11 Ное

BACK

Младите членови од Шаховски Клуб ЦАРЕВИ КУЛИ во Europe House Струмица одиграа турнир за квалификации за државното првенство во шах

Subscribe To our newsletter!