5 Јул

BACK

Кривопаланечко културно лето

Europe House Крива Паланка во улога на ко-организатор на “Кривопаланечко културно лето”. Отворањето беше проследено со изведби на млади џез и рок музичари, поезија, изложби и други уметности.

Subscribe To our newsletter!