Еко-филмови во Cineplexx - Europe House

19 Сеп

BACK

Еко-филмови во Cineplexx

Во рамки на European Mobility Week, заедно со Go Green – Биди Зелен и 200 млади средношколци и основци гледавме селекција на кратки филмови посветени на велосипедот.

По филмските проекции, малку физичка активност и дискусија со Амбасадорот Дејвид Гир за Зелениот договор и бенефитите на возење велосипед кои придонесуваат против загадувањето, Дарко А.П. за велосипедот и можностите за комбиниран транспорт и со Саша Станишиќ за екопродкција на филмови.

Subscribe To our newsletter!