Дел од атмосферата на кајакарскиот минимаратон во Струга - Europe House

2 Јул

BACK

Дел од атмосферата на кајакарскиот минимаратон во Струга

Преку фотографиите од кајакарскиот минимаратон ве инспирираме и овој викенд да бидете активни, а сепак релаксирани.
Минатиот викенд се забавувавме заедно со Спортски клуб Соларис Струга, и организиравме ревијална кајак трка по Охридското езеро. Струга е град кој што нуди многу активности, и има активна младина.
Nëpërmjet fotografive nga minimaratona e kajakut, ju frymëzojmë këtë fundjavë që të jeni aktiv, por të relaksuar.
Fundjavën e kaluar u argëtuam së bashku me Klubin Sportiv Solaris Struga, dhe organizuam një garë spektakli me kajak në liqenin e Ohrit.
Struga është një qytet që ofron shumë aktivitete, dhe ka një rini aktive.
Subscribe To our newsletter!