Вчерашниот празничен ден по повод 9 Ноември-Ден на градот Велес го одбележaвме со едукативната работилница за визуелни уметности,архитектура и дизајн во Europe House Велес - Europe House

11 Ное

BACK

Вчерашниот празничен ден по повод 9 Ноември-Ден на градот Велес го одбележaвме со едукативната работилница за визуелни уметности,архитектура и дизајн во Europe House Велес

Subscribe To our newsletter!