UIUXMKD - Think and create outside the box - Europe House

UIUXMKD – Think and create outside the box

Date and time: јуни 18, 2022

View More

UIUXMKD – Think and create outside the box е прва конференција за дизајнери во Македонија, која ќе се одржи на 18-ти jуни со почеток од 16:00ч. Конференцијата е со физичко присуство во EU House, Скопје. За присуство на конференцијата пожелно е да се регистрирате бидејќи местата се ограничени https://bit.ly/3GGv16a.

На конференцијата ќе бидат присутни гости панелисти со долгогодишно дизајнерско искуство во македонски и странски фирми како и стартапи. Гостите панелисти ќе зборуваат на различни теми поврзани со UI/UX дизајнот, кои ќе ги објавиме во текот на оваа недела.

Гости:
🎤Нина Геометриова – Продукт Дизајнер во Инстаграм
🎤Дарко Лековски – Креативен Директор во Витала
🎤Александар Бојковски – UX Дизајнер во Symphony Solutions и ментор на Семос UX Design Academy
🎤Ѓорѓи Трпчев – UX Дизајнер во Mak – System и UI Ментор во UX Academy of UX

Subscribe To our newsletter!