Крива Паланка - Europe House

EUROPE HOUSE

ВО КРИВА ПАЛАНКА И СТРУМИЦА

Брендот „Europe House’’ се шири низ државата! „Места за новата генерација’’ отворени во Крива Паланка и Струмица!

Крива Паланка

Europe House Крива Паланка по една година од своето постоење, прерасна во централна точка за поврзување на младите од Североисточниот и Источниот регион, па дури и за младите од двете страни на границата. Преку многубројните дебати, дискусии и работилници го слушаме гласот на младите за предизвиците со кои секојдневно се соочуваат на општествени, културни и многу други полиња. Просорот во Крива Паланка е појдовна точка за креирање на значајни настани од страна на млади, но големи професионалци и вљубеници во својата дејност.

Слободно испратете ни прашања и резервирајте го вашиот следен настан со нас!

Subscribe To our newsletter!