Новости - Europe House

Новости

Средба на Амбасадорот Дејвид Гир со преведувачот Вил Фирт

29 Ное

Средба на Амбасадорот Дејвид Гир со преведувачот Вил Фирт

View More
Меѓународен ден на спречување насилство врз жените и девојчињата

25 Ное

Меѓународен ден на спречување насилство врз жените и девојчињата

View More
Student Art Exhibition – Tribute to Lazar Lichenoski

22 Ное

Student Art Exhibition – Tribute to Lazar Lichenoski

View More
Танцова изведба во чест на Лазар Личеноски

16 Ное

Танцова изведба во чест на Лазар Личеноски

View More

13 Ное

View More
Open call for all designers, illustrators and painters aged 18 to 35 on the occasion of Europe House Skopje 3rd birthday

10 Ное

Open call for all designers, illustrators and painters aged 18 to 35 on the occasion of Europe House Skopje 3rd birthday

View More
Отворен повик за сите дизајнери, илустратори и ликовни уметници од 18 до 35 години по повод 3-от роденден на Europe House Скопје

9 Ное

Отворен повик за сите дизајнери, илустратори и ликовни уметници од 18 до 35 години по повод 3-от роденден на Europe House Скопје

View More
3rd Birthday Europe House Skopje

4 Ное

3rd Birthday Europe House Skopje

View More
Европскиот парламент во потрага по практиканти

17 Окт

Европскиот парламент во потрага по практиканти

View More
Erasmus days conference

15 Окт

Erasmus days conference

View More
Subscribe To our newsletter!