12 Јул

BACK

“Мистериите на Беласица”

“Мистериите на Беласица”

Видео од настанот “Мистериите на Беласица” – организиран од VK Aktiv , а поддржан од ⭐Europe House⭐ Струмица. На овој настан љубителите на 🌄 природата, 🧗планинарењето, алпинизмот и🚵‍♀️ планинскиот велосипедизам имаа можност да ги истражуваат и откријат – „Мистериите на Беласица“.

Настанот „Мистериите на Беласица 2022“ беше организиран по 7-ми пат, а посетипелите имаа можност да ги откријат:

📍 Сечена скала 🌳

📍 Тумба ⛰️

📍 Ѕвезден врв ⛰️

📍 Водопад Трикрак 💦

Subscribe To our newsletter!