Книжевни разговори со Читачот - Гостин: Наташа Атанасова - Europe House

24 Mar

BACK

Книжевни разговори со Читачот – Гостин: Наташа Атанасова

Книжевни разговори со Читачот – Гостин: Наташа Атанасова

Наташа Атанасова, дипломирала на Катедрата за општа и компаративна книжевност на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје. Во изминатите 11 години работи во областа на маркетингот, издаваштвото и медиумите. Има искуство како копирајтер, преведувач, новинар и уредник во повеќе печатени и електронски медиуми. Воедно, со години ја следи книжевната и културната сцена во земјава. На почетокот на 2021 година ја отвори својата веб-страница Blen.mk каде објавува авторски текстови од областа на литературата, уметноста и културата. Погледнете го најновото видео – книжевен разговор со Читачот!

Subscribe To our newsletter!