#ЕУсоТЕБЕ Амбасадорот Дејвид Гир во посета на Шуто Оризари - Europe House

14 Oct

BACK

#ЕУсоТЕБЕ Амбасадорот Дејвид Гир во посета на Шуто Оризари

Амбасадорот Дејвид Гир денес беше во посета на Општина Шуто Оризари при која оствари средби со градоначалникот Курто Дудуш и со општинските советници.
#ЕУсоТЕБЕ прошетката низ општината вклучи и посета на основното училиште О.У. ,,Браќа Рамиз – Хамид“ каде учениците ги покажаа своите интереси и таленти.
Попладнето, како и секогаш, беше резервирано за граѓанскиот сектор и кафе со граѓаните.

Suto Orizari, oven saste basi tumaro gostoprimstvo!

Subscribe To our newsletter!