Pub Quiz Europe House Strumica - Europe House

Pub Quiz Europe House Strumica

Date and time: July 26, 2023

View More

Europe House Струмица и Паб Квиз Енигматик Ве покануваат на Квиз дружење.

Темата на првиот квиз ќе биде ОПШТА КУЛТУРА. Многу прашања и многу категории: Историја, Географија, Филм, Музика, Спорт, Литература и др.

Користење на мобилни телефони не е дозволено. Целта е да ги размрдаме нашите глави и да го извадиме знаењето кое не сме ни свесни дека го имаме.

За најдобрата екипа следува симболична награда. Ако сакате да избегате од секојдневието и да поминете 2 часа во прекрасна атмосфера и натпреварувачки дух, придружете ни се.

Subscribe To our newsletter!