Дамите од Делегација на ЕУ дел од Авицена Женска трка 2022 - Europe House

14 Apr

BACK

Дамите од Делегација на ЕУ дел од Авицена Женска трка 2022

Дамите од Делегација на ЕУ дел од Авицена Женска трка 2022
🏃‍♀️ Дамите од Делегацијата на ЕУ учествуваа во Авицена Женска трка 2022 🙌.
Обединети под слоганот #TeamEurope, со своето учество дадоа поддршка на Украина #StandWithUkraine.
Браво за спортскиот дух на нашите #BraveSouls. You keep our spirits high 🔝❗️
Subscribe To our newsletter!