Blog

ЗА ОЗЕЛЕНЕТАТА АРХИТЕКТУРА

1 Feb

ЗА ОЗЕЛЕНЕТАТА АРХИТЕКТУРА

View More
Зоран Кардула: Врската меѓу графичкиот дизајн и поп-културата е нераскинлива

27 Jan

Зоран Кардула: Врската меѓу графичкиот дизајн и поп-културата е нераскинлива

View More
За едно „Вселенско момче“, ни ѕвездите не се далеку

24 Jan

За едно „Вселенско момче“, ни ѕвездите не се далеку

View More
Ајде да зборуваме за социјалната нееднаквост во борбата против брзата мода

16 Dec

Ајде да зборуваме за социјалната нееднаквост во борбата против брзата мода

View More
Ана Јовановска: Треба да смислиме поинаков формат за онлајн-изложби

6 Dec

Ана Јовановска: Треба да смислиме поинаков формат за онлајн-изложби

View More
Дали одржливата мода навистина е поскапа од брзата мода?

1 Nov

Дали одржливата мода навистина е поскапа од брзата мода?

View More
Филип Димевски: Културата кај нас е свет за себе

28 Oct

Филип Димевски: Културата кај нас е свет за себе

View More
Румена Бужаровска: Не постои прогрес без самокритика

12 Oct

Румена Бужаровска: Не постои прогрес без самокритика

View More
Разбиваме митови: Најчести заблуди за купувањето облека од втора рака

4 Oct

Разбиваме митови: Најчести заблуди за купувањето облека од втора рака

View More
Дејан Дуковски: Пишувам ТВ серија во која Југославија сè уште постои

8 Sep

Дејан Дуковски: Пишувам ТВ серија во која Југославија сè уште постои

View More
Subscribe To our newsletter!