#9 Tamara Ristoska invites Filip Petkovski - Europe House

23 Aug

BACK

#9 Tamara Ristoska invites Filip Petkovski

#9 Tamara Ristoska invites Filip Petkovski
🆕Во серијалот #CultureMatters уште една понеделничка епизода од подкасотот со Тамара Ристоска.
⏰Во следните 30 мин. запознајте го подобро мултимедијалниот уметник, Филип Петковски и неговата работа. Доктор на науки по изведбени уметности и културолошки студии на Катедрата за светска уметност, култура и танц на УКЛА (Универзитетот Калифорнија во Лос Анџелес) каде што работи и како асистент и многу повеќе за неговата работа… 👇

 

Subscribe To our newsletter!