#8 Tamara Ristoska invites Marija Apchevska - Europe House

9 Aug

BACK

#8 Tamara Ristoska invites Marija Apchevska

#8 Tamara Ristoska invites Marija Apchevska
🔊Во #8 Подкаст со Тамара Ристоска гостуваше Марија Апчевска – Режисер на „Бардо“, „Амби“, „Зоки Поки“ и „Северен пол“. „Северен Пол“ e избран меѓу 10 краткометражни филмови во официјална селекција на Кан (прв пат во историја на 🇲🇰 кинематографија).

Subscribe To our newsletter!